Middag och Fest På Bryggan Kök & Café, Ester Mat & Café och Catering

När ni planerar och genomför ert arrangemang hos oss är vår vilja att ni känner lugn och förtroende genom hela processen. Vi har många års erfarenhet och många arrangemang bakom oss, både i våra lokaler och via Catering. 

Vi gör alla sorters arrangemang från disputationer, konferenser, bröllop i alla olika storlekar. Vi hjälper gärna er att skräddarsy ert event och menyer för att det ska passa era önskemål 

I våra lokaler Ester Mat & Café och Bryggan Kök & Café har vi plats för 130 sittande gäster i respektive matsal. Vi har fullständiga rättigheter gällande alkoholservering och ordnar även cateringtillstånd om arrangemanget ska hållas i annan lokal.  

Vi levererar service genom hela arrangemanget från iordningställande till servering och efterarbete. I detta ingår allt porslin, linnedukar, elegant pappersservett, ljus och ljusstakar. Vi kan även erbjuda uthyrning av vår PA-anläggning för musik till festen samt projektorduk. 

Tider för middag och fest på Bryggan och Ester är i förstahand 18.00 -01.00 Måndag till Lördag (förlängt tillstånd till 02.00 går att ordna mot ett tillägg på 1500:-).

Hos oss ingår lokal när ni har er fest på Ester eller Bryggan. Vi baserar våra priser på ett kuvertpris för sällskap från 40 personer, men vi tar emot sällskap i alla storlekar, hör av er till oss för prisuppgifter och möjligheter. 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Vi ser fram emot Er förfrågan!