Ansvar gällande fest och andra arrangemang på Bryggan Kök & Café

Middag och Fest med eller på Bryggan Kök och Café!

 

När ni planerar och genomför ert arrangemang hos oss så är vår vilja att ni känner lugn och förtroende genom hela processen.

Vi har många års erfarenhet och ett mycket stort antal lyckade arrangemang bakom oss, både på plats i våra lokaler och via catering på olika ställen i södra Sverige.

Bland arrangemangen kan nämnas, Disputationer, Bröllop, Studentfester, Födelsedagar av alla storlekar, Arbetsmarknadsmässor med 1200 ätande gäster..m.m..

I våra lokaler på Bryggan och Ester finns det plats för upp till 130 sittande gäster.

Vill ni att vi skall ordna catering på annan plats med större antal så är det inga problem!

Tider för middag och fest på Bryggan är i första hand från 18:00 till 01:00 Måndag till Lördag. (Vill man ha fest till 02:00 så går det att ordna mot 750 kr. avgift.)

Vi levererar service i form av iordningställande av lokal, uppdukning, service med allt som hör mat och dryck till, diskning, röjning och städ efter middagens slut.

I detta ingår allt material i form av linnedukar, eleganta pappservetter, glas, porslin, bestick, karaffer, ljus och ljusstakar m.m.

Minsta antal kuvert är 20 Måndag till Torsdag och 40 på Fredag, Lördag och helgdag.

Se vår hemsida www.bryggancafe.se för menyförslag eller kontakta oss på info@bryggancafe.se eller ring på tel. 0762-305328 med er förfrågan.

Vi utformar gärna specialmenyer och arrangemang för att det skall passa era önskemål!

Varmt Välkomna med er förfrågan!

Visista